НЕКТАР ЯБЛУЧНО-АБРИКОСОВИЙ З М’ЯКОТТЮ. ПАСТЕРИЗОВАНИЙ. ТМ «Naturalis».
Мінімальна об'ємна частка фруктового пюре становить 45%.
Пюре яблучне – 25%, пюре абрикосове – 20%, цукор, регулятор кислотності – лимонна кислота, вода.
Незважаючи на те, що ми докладаємо всіх зусиль, щоб вся інформація про продукти була актуальною і правильною, фото товару і опис товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації завжди звертайте увагу на реальний товар, читайте етикетку на продукті і не покладайтеся лише на інформацію, представлену на нашому сайті. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.