Салат з молодою капустою і сухариками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Салат з молодою капустою і сухариками

Прекрасне поєднання нескладних інгредієнтів і сухариків, що приємно хрустять у роті, може надовго зайняти своє місце на вашому столі. Перші грядки капусти з'явилися близько 3 тис. років до н. е., але і досі вона є одним з самих вирощуваних і вживаних овочів планети завдяки унікальному набору різноманітних вітамінів, мікроелементів і клітковини, без якого вашому організму просто не обійтися. Подібна до своєї салатної колеги капусти за віком і застосуванню кукурудза, додасть страві властивих тільки їй неповторності смаку і аромату. Ковбаса і сухарі, заправлені майонезом, нададуть страві особливих смакових відтінків і виправдано стануть вашими улюбленцями.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна молода - 400г
  • Кукурудза консервована - 150г
  • Ковбаса (або копчене м'ясо) - 150г
  • Цибуля ріпчаста - 0.5-1 шт
  • Сухарики - за смаком
  • Майонез - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Капусту нашаткувати, пом'яти з сіллю.

  • 02

    Ковбасу порізати соломкою, цибулю півкільцями.

  • 03

    З кукурудзи злити рідину.

  • 04

    Все змішати, заправити майонезом, посолити, поперчити за смаком. Сухарики додати перед подачею.