Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном

У нашій країні і в інших країнах, де пудинг не є традиційною стравою, його зазвичай продають у магазинах в готовому вигляді. Безсумнівно, пудинг, приготований в домашніх умовах, буде набагато смачніше. Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном - один з безлічі рецептів несолодких пудингів, ця дуже смачна закуска обов'язково сподобається всім любителям англійської кухні. Взагалі пудинги в Англії почали готувати, намагаючись застосувати з користю різні залишки продуктів та інших страв. Подаючи на стіл, пудинг з солодкої цибулі з пармезаном прикрашають гілочками чебрецю.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Цибуля червона - 3 шт.
  • Вершки взбиті - 10 ст. л.
  • Сир пармезан - 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне - 1,5 ст. л.
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Чебрець свіжий - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Покласти вершкове масло на розігріту сковороду, розтопити, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 3-4 хвилин до м'якості.

  • 02

    Духовку розігріти до 180°C.

  • 03

    У мисці змішати пармезан, яйця і вершки. Окремо змішати борошно, сіль, розпушувач і цукор. Обидві суміші ретельно перемішати, після чого в яєчну ввести борошняну суміш. У загальну суміш вмішати цибулю зі сковороди, перемішати.

  • 04

    Форму змастити маслом, викласти тісто, поставити в духовку на 35-40 хвилин. Прикрасити чебрець зверху.