Дивовижний рецепт приготування незвичайної піци, що прикрасить ваш стіл своїм неперевершеним смаком. Таку страву, ви запросто можете подавати, як на свято, так і смакувати її з чаєм протягом дня. Головний компонент страви цибуля надасть м'якого, ніжного смаку піці та наповнить її специфічним духмяним запахом. Використання саме цього овоча в нашій страві не є випадковим. Адже цибуля є невимовно корисною та ще й займає третє місце за поживністю, після таких овочів, як буряк і петрушка. Вона містить різноманітні мінерали та включає в свій склад білки, жири, цукор та інші корисні речовини. Такі переваги цього овоча не можуть не змусити вас смакувати стравою з його участю та частіше готувати канарську піцу та покращувати здоров'я.
Дріжджі розвести в чашці теплої води і залишити на 10 хвилин, поки не з'являться бульбашки. Змішати борошно, оливкову олію, суміш дріжджів із водою, що залишилася, і посипати сіллю (ретельно перемішати дерев'яною ложкою). Всю отриману масу місити на заздалегідь відведеному місці до отримання однорідної маси. Помістити тісто у змащену маслом каструлю, дати їй піднятися приблизно в два рази. На це піде не більше півтори години.
Для начинки: оливкову олію нагріти на сковороді з важким дном, потім додати цибулю. Нагріти 10-15 хв., поки цибуля не почне смажитися і відкласти цибулю в сторону.
Коли тісто буде готове, розігріти духовку до 210°C градусів, і покласти її на змащене заздалегідь маслом деко. Кінчиками пальців злегка придавити тісто і рівномірно розкласти по ньому цибулю і скропити оливковою олією. 20-25 хвилин очікування і страва готова. Піцу подавати теплою.