Десерт "Помаранчевий настрій"
Кількість порцій - 8
Час приготування - 25 хв

Десерт "Помаранчевий настрій"

Цим десертом ви здивуєте будь-кого. За лічені хвилини ви можете приготувати десерт «Помаранчевий настрій», який не просто так називається. Дивлячись на ці веселі шматочки, у вас тут же підніметься настрій. Ви нібито будете тримати багато сонечок у себе на долонях. А після цього яскраве сонечко оселиться у вас вдома. Порадуйте діток такою ось стравою, і вони виконають всі домашні завдання, зроблять прибирання не тільки у своїй кімнаті. Адже це не просто шматочки апельсина, це шматочки радості і нечуваного щастя. Також такі яскраві часточки прикрасять будь-який святковий стіл - як дорослий бенкет, так і дитяче свято.

Інгредієнти

  • Апельсин - 2 шт.
  • Мандарин - 2 шт.
  • Желатин - 2 пакетики (20г.)
  • Вода - 0.5 ст.
  • Цукор-пісок - 4 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Помити апельсини та мандарини. Розрізати їх навпіл. Обережно вичавити сік з кожної половинки і процідити його, додати цукор, розмішати.

  • 02

    Порожні половинки добре очистити зсередини.

  • 03

    Приготувати желатин для желе, (можна прочитати на пачці з желатином, тільки води треба додати 0,5 склянки).

  • 04

    Змішати желатин з соком і заповнити порожні половинки. Можна поставити ці фруктові "чашки" на склянки, щоб не переверталися.

  • 05

    Прибрати в холодильник, щоб застигло желе.

  • 06

    Коли желе охолоне, обережно розрізати кожну половинку навпіл. Виходить шматочок фрукта, де замість звичайної м'якоті ніжне фруктове желе.