Сирні коржики
Кількість порцій - 10
Час приготування - 40 хв

Сирні коржики

Сирні коржики стануть, як закускою для гарячої страви, так і окремою повноцінною стравою, склавши чудову компанію ранковій або обідній каві. Вони не тільки ситні, але і корисні. Сир стане відмінним джерелом вітамінів, подарувавши вам кальцій і безліч корисних елементів, поліпшивши діяльність мозку, зміцнивши нігті і волосся. А шинка дасть організму сили, як і будь-яке інше м'ясо. Готувати коржі дуже легко і не потрібно переживати через форму. Якщо ви любитель болгарського перцю, можете його додати в процесі приготування, дрібно порізавши. Цей овоч додасть смаку пікантності і яскравого кольору самій страві.

Інгредієнти

  • Кефір - 1 ст.
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Цукор - 0.5 ч. л.
  • Сода - 0.5 ч. л.
  • Сир твердий (тертий) - 1 стакан
  • Шинка (або ковбаска, або сосиски, терті на тертці) - 1 стакан
  • Борошно - 2 ст.

Етапи приготування

  • 01

    У кефір додати сіль, цукор, соду, добре розмішати.

  • 02

    Додати сир твердий натертий і борошно. Добре перемішати.

  • 03

    Отримане тісто розділити на колобки, розкачати невеликий коржик (можна посмажити так), покласти начинку. З'єднати краї і трохи розкачати.

  • 04

    Смажити в попередньо розігрітій сковороді на рафінованій олії з 2-х сторін на середньому вогні, накривши кришкою.

  • 05

    Можна покласти сир іншого виду, теж дуже смачно. Тут ваша фантазія!