Рекомендовані способи приготування/вживання.Духовка: розігрійте духовку до температури 225°C (з термообігом до 210°C). Заморожену рибу на таці помістіть в духовку. Вип...
Філе білої риби 43% (A - Минтай, B - Сайда, D - Хек, K - Новозеландський макруронус), шпинатний соус 21% (шпинат 7%, вершки, вода питна, вершковий сир, цибуля підсмаже...
Незважаючи на те, що ми докладаємо всіх зусиль, щоб вся інформація про продукти була актуальною і правильною, фото товару і опис товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації завжди звертайте увагу на реальний товар, читайте етикетку на продукті і не покладайтеся лише на інформацію, представлену на нашому сайті. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.