Йогуртовий торт - це відмінний варіант вирішення проблеми літнього святкового застілля. Адже йогуртовий торт не дуже калорійний і не дуже жирний. Навпаки він дуже корисний і легкий. Такі торти, як йогуртовий легкі й повітряні будуть справжнім лідером солодкого столу. Йогуртовий торт можна готувати з фруктами, ягодами, в йогурт можна додавати молоко, вершки або сир. Але ми додамо банани і ківі. В якості основи для йогуртового торта ми використовуємо подрібнене печиво з маслом. Йогуртовий торт виходить дуже смачним і корисним. На нашому сайті ви дізнаєтеся, як правильно приготувати йогуртовий торт в домашніх умовах. Приємного апетиту!
Печиво подрібнити в крихту і додати розм'якшене вершкове масло ( якщо масло тверде, то його можна розтопити на водяній бані). Перемішати все в однорідну массу.
Форму застелити пергаментом і викласти печиво у корж. Поставити заготовку в холодильник мінімум на 30 хвилин.
Залити желатин 0,5 склянками води і залишити його розбухати на 25-30 хвилин.
Чотири ківі очистити і нарізати кубиками. З'єднати ківі, лимонний сік і цукор. Прогріти все на середньому вогні 2-3 хвилини, щоб ківі виділило сік, потім остудити.
В отриманий сироп влити желатин і йогурт. Добре все перемішати. На корж викласти 1-2 порізаних банана.
Потім залити все йогуртовою масою і поставити застигати в морозильну камеру на 6 годин або на ніч. Готовий торт вийняти з форми і акуратно видалити пергамент. Прикрасити скибочками ківі і злегка обсмаженими мигдальними пелюстками.