Йогуртовий торт
Кількість порцій - 1
Час приготування - 1 г 20 хв

Йогуртовий торт

Йогуртовий торт - це відмінний варіант вирішення проблеми літнього святкового застілля. Адже йогуртовий торт не дуже калорійний і не дуже жирний. Навпаки він дуже корисний і легкий. Такі торти, як йогуртовий легкі й повітряні будуть справжнім лідером солодкого столу. Йогуртовий торт можна готувати з фруктами, ягодами, в йогурт можна додавати молоко, вершки або сир. Але ми додамо банани і ківі. В якості основи для йогуртового торта ми використовуємо подрібнене печиво з маслом. Йогуртовий торт виходить дуже смачним і корисним. На нашому сайті ви дізнаєтеся, як правильно приготувати йогуртовий торт в домашніх умовах. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Печиво пісочне - 200 г.
  • Масло вершкове - 70 г.
  • Ківі - 6 шт.
  • Банани - 2 шт.
  • Йогурт - 500 мл.
  • Цукор - 70 г.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Желатин - 4 ч. л.
  • Вода кип'ячена - 0.5 ст.
  • Мигдальні пелюстки - 40 г.

Етапи приготування

  • 01

    Печиво подрібнити в крихту і додати розм'якшене вершкове масло ( якщо масло тверде, то його можна розтопити на водяній бані). Перемішати все в однорідну массу.

  • 02

    Форму застелити пергаментом і викласти печиво у корж. Поставити заготовку в холодильник мінімум на 30 хвилин.

  • 03

    Залити желатин 0,5 склянками води і залишити його розбухати на 25-30 хвилин.

  • 04

    Чотири ківі очистити і нарізати кубиками. З'єднати ківі, лимонний сік і цукор. Прогріти все на середньому вогні 2-3 хвилини, щоб ківі виділило сік, потім остудити.

  • 05

    В отриманий сироп влити желатин і йогурт. Добре все перемішати. На корж викласти 1-2 порізаних банана.

  • 06

    Потім залити все йогуртовою масою і поставити застигати в морозильну камеру на 6 годин або на ніч. Готовий торт вийняти з форми і акуратно видалити пергамент. Прикрасити скибочками ківі і злегка обсмаженими мигдальними пелюстками.