Сербська кухня - традиційна кухня сербського народу. Вона увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної, і Австро-Угорської кухонь. Це пов'язано зі схожим географічним положенням країн і спільністю їстівних продуктів, тривалими історичними сусідськими зв'язками. Насправді, сербська кухня - це неймовірно багата і цікава кухня. І вплив турецької кухні проявляється тут перш за все. Сьогодні ми вам з радістю представляємо ще одну страву угорської кухні. Вешаліца - це прекрасна м'ясна страва, яка готується особливим способом. Смак страви неодмінно вас порадує вишуканістю і неперевершеністю.
Свинячу вирізку розрізати вздовж, відбити молотком. Натерти паприкою, часником.
Дрібно порізати сир і ковбасу, викласти на одну з половинок м'яса і накрити другою половиною. Молоточком відбити по краях.
Смажити вешаліцу на розігрітій сковороді з двох сторін.
Нарізати печериці, перець, моркву і додати до м'яса. Обсмажити, додати різаний часник.
Вилити в м'ясо коньяк і підпалити.