Вешаліца
Кількість порцій - 2
Час приготування - 45 хв

Вешаліца

Сербська кухня - традиційна кухня сербського народу. Вона увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної, і Австро-Угорської кухонь. Це пов'язано зі схожим географічним положенням країн і спільністю їстівних продуктів, тривалими історичними сусідськими зв'язками. Насправді, сербська кухня - це неймовірно багата і цікава кухня. І вплив турецької кухні проявляється тут перш за все. Сьогодні ми вам з радістю представляємо ще одну страву угорської кухні. Вешаліца - це прекрасна м'ясна страва, яка готується особливим способом. Смак страви неодмінно вас порадує вишуканістю і неперевершеністю.

Інгредієнти

  • Свиняча вирізка - 300 г.
  • Сир твердий - 50 г.
  • Копчена ковбаса - 50 г.
  • Печериці - 3 шт.
  • Паприка - 1 ч. л.
  • Часник - 2 зубчики
  • Морква - 1 шт.
  • Перець солодкий - 1 шт.
  • Коньяк - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Свинячу вирізку розрізати вздовж, відбити молотком. Натерти паприкою, часником.

  • 02

    Дрібно порізати сир і ковбасу, викласти на одну з половинок м'яса і накрити другою половиною. Молоточком відбити по краях.

  • 03

    Смажити вешаліцу на розігрітій сковороді з двох сторін.

  • 04

    Нарізати печериці, перець, моркву і додати до м'яса. Обсмажити, додати різаний часник.

  • 05

    Вилити в м'ясо коньяк і підпалити.