Потрійна відбивна
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Потрійна відбивна

Якщо вам набридли звичайні відбивні і ви хочете випробувати щось новеньке, тоді наш рецепт дуже стане в нагоді вам. Пропонуємо сьогодні порадувати себе і своїх близьких потрійною відбивною. Ми б навіть назвали відбивною асорті. У даній страві ви відчуєте ту різноманітність, якою не може порадувати звичайна відбивна. Адже, робиться наша відбивна особливим способом із трьох видів м'яса: свинини, телятини, курки. До речі, дана страва дуже добре продумана з дієтичної точки зору. Свинина більш жирне м'ясо, ніж курка і телятина. І завдяки цьому більш сухе куряче м'ясо насититься жиром свинини і відбивна буде танути у вас в роті. До такої відбивної добре подати гарнір з рису, картоплі або овочів. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • М'ясо (свинина) - 50 г.
  • М'ясо (телятина) - 50 г.
  • М'ясо (філе куряче) - 50 г.
  • Волоський горіх - 30 г.
  • Сир (Голландський) - 50 г.
  • Гриби (Шампіньйони) - 3 шт.
  • Зубчик часнику - 1 шт.
  • Яйце - 2 шт.
  • Борошно - 200 г.
  • Олія соняшникова - 15 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Чебрець (гілочки) - 1 шт.
  • Розмарин (гілочки) - 1 шт.
  • Вино сухе біле - 50 мл.
  • Вершки (30%) - 100 мл.
  • Сир "Янтар" - 100 г.
  • Кабачок - 1 шт.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Помідор - 1 шт.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Відбити, посолити та поперчити 3 відбивних: свинячу, курячу та телячу та зібрати потрійну відбивну. На свинину покласти голландський сир та волоські горіхи. Зверху покласти курячу відбивну - вона обовязково повинна бути в середині, оскільки так швидше просмажиться.

  • 02

    На курячу відбивну викласти гриби з цибулею та зверху накрити відбивною з телятини. Обваляти потрійну відбивну спочатку в яйці, а потім в борошні. Обсмажити потрійну відбивну на сковорідці з двох сторін по 4 хвилини з кожної сторони, а потім відправити в розігріту до 200°С духовку на 5-7 хвилин.

  • 03

    Паралельно потрібно приготувати соус до м'яса. Соняшникову олію налити в кастрюльку, додати крупно нарізану цибулю, гілочки чебрецю та розмарину та підігріти на вогні до появи аромату. Додати вино та обов'язково дати їй випаритися. Потім налити жирні вершки, посолити, поперчити, потім додати плавлений сир. Коли сир повністю розплавиться, соус готовий.