Якщо Ви ніколи не робили рулет, основа якого - сир, прийшов час спробувати. Повірте: спробувати варто. У Вас вийде чудова сирна закуска: смачна, ніжна, виглядає шикарно, прикрасить собою будь-який святковий стіл. Отже, основа запропонованого рулету готується з натертих на середній тертці твердого сиру і варених яєць, які викладають рівним шаром і запікають у духовці. Нічого складного. Не підведе за своїми смаковими якостями і начинка. Подивіться на її інгредієнти: оливки, солодкий перець, куряче філе. Смачно, ситно і корисно
Оливки нарізати кружечками, а перець і курку невеликими смужками. Додати петрушку, сіль, перець мелений. Перемішати.
Сир і яйця натерти на середній тертці, перемішати.
Деко застелити папером для випічки і змастити її оливковою олією. Викласти на папір сирно-яєчну масу рівним шаром. Поставити запікатися на 5 хвилин у духовку при 180°C.
На одну половину квадрата із запеченого розплавленого сиру викласти курку і накрити другою половиною, склавши навпіл разом з папером. Краї паперу піджати з усіх кінців, щоб сік не витікав. Запікати при тій же температурі ще 30 хвилин.
Остиглий рулет нарізати порційними шматочками.