Спагеті, приготовані у вині, - вишукана і незвична страва. Дуже оригінальний і в той же час простий рецепт. Висока поживна цінність страви досягається завдяки корисним і ефективним властивостям броколі. Щоб зберегти смакові якості і корисні властивості броколі, не можна її переварювати. Низька калорійність цього овоча дозволяє вживати дане блюдо всім без виключення, особливо тим, хто стежить за своєю вагою. Бажано використовувати сухе червоне вино з високим вмістом цукру і алкоголю. Подаючи на стіл, прикрасьте спагеті гілочкою свіжої петрушки, її пряний смак підкреслить несподіваний смаковий букет цього оригінального блюда.
Капусту розібрати на невеликі шматочки. Налити 6 л. води в каструлю, поставити на вогонь, додати сіль, довести до кипіння, покласти капусту, варити 2 хвилини. Перекласти капусту з каструлі в миску.
Воду, в якій варилася капуста, довести повторно до кипіння, додати в неї спагеті. Варити протягом 5 хвилин, після злити воду, перекласти спагеті в тарілку.
У каструлю налити вино, додати цукор, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 2 хвилин. Додати в каструлю спагеті, періодично мішати. Варити необхідно на сильному вогні протягом 6 хвилин.
Як тільки почали варитися спагеті у вині, в цей час необхідно поставити на маленький вогонь сковороду, налити оливкову олію, додати подрібнений часник і перець чилі. Готувати приблизно 5 хвилин.
Додати в сковороду капусту, за смаком сіль і перець, готувати, періодично помішуючи близько 1 хвилини.
Збільшити вогонь, викласти в сковороду спагеті, готувати, постійно помішуючи щипцями, протягом 2 хвилин. При подачі змішати спагеті з сиром.