Солянка на сковороді
Кількість порцій - 6
Час приготування - 2 г 40 хв

Солянка на сковороді

Така солянка більше нагадує звичайне овочеве рагу, але головними інгредієнтами даного блюда є квашена капуста і солоні огірки, ну і, звичайно, різні види м'яса: яловичина, сосиски, окіст ін. У результаті додавання всіх складових страви, солянка виходить дуже смачною і насиченою. Солянка на сковороді - це не тільки смачне друге блюдо, але і досить корисне. Важливо при приготуванні цієї солянки позбутися насиченого смаку кислоти і розсолу квашеної капусти. З цією метою капусту на кілька хвилин кладуть в окріп, потім відкидають на друшляк, а остигнуту віджимають. Ароматна солянка на сковороді обов'язково сподобається вашим близьким і гостям.

Інгредієнти

  • Яловичина - 250 г.
  • Жир - 2,5 ст. л.
  • Квашена капуста - 500 г.
  • Лимон - 1/2 шт.
  • Маслини - за смаком
  • Цибуля - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Окіст - 100 г.
  • Солоний огірок - 3 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Сосиски - 100 г.
  • Сухарі панірувальні - 2 ст. л.
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Квашену капусту віджати від розсолу, додати жир, злегка обсмажену цибулю, моркву, томатну пасту. Тушкувати 2 години.

  • 02

    Варені сосиски, окіст, яловичину нарізати тонкими скибочками, злегка обсмажити. Додати очищені від шкірки і насіння солоні огірки, нарізані скибочками, тушкувати 30 хвилин.

  • 03

    Сковороду змастити жиром, додати шар тушкованої капусти, шар тушкованих м'ясних продуктів, знову шар капусти, посипати сухарями, полити олією і смажити 10 хвилин.

  • 04

    Солянку прикрасити лимоном, солоними огірками, маслинами.