Салат із креветок з печінкою тріски
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат із креветок з печінкою тріски

Салати бувають різними. Існує незліченна кількість рецептів салатів на кожен випадок життя. І всі вони по-своєму гарні. А як приємно їсти салати - адже, це така страва, яка чомусь ніколи не набридає. Ось такий от феномен салату. Сьогодні ми вам представляємо теж дуже чудовий і смачний салатик. Такий салат вдвічі, а то і втричі приємно робити, тому що по-перше, на його приготування у вас піде всього п'ятнадцять хвилин. По-друге, тут не так вже й багато інгредієнтів. А по-третє, це просто смачний і неймовірно корисний салат. Адже, креветки - це рекордсмени серед морепродуктів за вмістом поліненасичених жирних кислот та інших дуже корисних мікроелементів.

Інгредієнти

  • Печінка тріски - 200 г.
  • Креветки - 200 г.
  • Салат - 100 г.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Майонез - 30 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    З печінки тріски злити олію. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Салат помити, просушити, нарвати руками. Креветки відварити в підсоленій воді.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.