Сендвічі з тушкованою яловичиною і зеленою цибулею
Кількість порцій - 4
Час приготування - 3 г

Сендвічі з тушкованою яловичиною і зеленою цибулею

Сендвіч - їжа швидкого приготування, він популярний за сніданками, на пікніках, у дорозі. Сендвіч багато в чому схожий з бутербродом, відмінність полягає в тому, що в ньому начинка міститься між двох тонких скибочок хліба (булочки). Для приготування сендвічів зазвичай використовуються спеціальні булочки, але можна взяти і формовий хліб. Ваш сендвіч буде смачнішим, якщо перед тим, як покласти на скибочку хліба начинку - м'ясо, сири, овочі, рибу (все, що зазначено в обраному вами рецепті) – її змащують гірчицею або майонезом, тертим хріном і т.д., потім укладають обрану начинку, а зверху - другу скибочку хліба, також попередньо змащену.

Інгредієнти

  • Яловичина - 600 г.
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.
  • Часник - 1 шт.
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений - 0,5 ч. л.
  • Вода - 130 мл.
  • Томатна паста - 60 мл.
  • Цукор коричневий - 1 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний - 0,5 ст. л.
  • Цибуля зелена - за смаком
  • Булка - 4 шт.

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо нарізати, покласти в каструлю, додати до м'яса подрібнену ріпчасту цибулю, дрібно нарізаний часник і приправити сіллю і перцем. Окремо змішати воду з томатною пастою, залити цією сумішшю м'ясо в каструлі. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою, варити протягом 105-120 хвилин, до м'якості м'яса. Після чого, витягнути м'ясо з каструлі, остудити. Порвати м'ясо на маленькі шматочки.

  • 02

    У мисці змішати крохмаль з невеликою кількістю води, вилити суміш у глибоку сковороду. Додати сюди ж 130 мл. соусу з під м'яса і всипати коричневий цукор. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити до загустіння соусу 1-2 хвилини. Додати в сковороду м'ясо, перемішати.

  • 03

    Булки розрізати уздовж навпіл, на нижню викласти м'ясну начинку, зверху посипати зеленою цибулею і накрити зверху другою половинкою булки. Подавати відразу ж.