Червона риба дарує нашому організму величезну кількість корисних вітамінів. Риба влаштовує справжнє свято шлунку, кишечнику та іншим життєво-важливим органам. Вона містить в собі величезну кількість натрію, калію, кальцію, фосфору. Тому пропонуємо вам приготувати сьомгу, запечену в медово-гірчичному соусі. Страва не тільки подарує організму заряд вітамінів і енергії, але і підніме настрій своїм приголомшливим смаком. Соєвий соус додасть страві пікантності, а поєднання меду і гірчиці - незвичайності. Шматок сьомги може служити, як самостійною стравою, так і відмінною добавкою до гарніру. Насолоджуйтесь!
Стейк сьомги промити і обсушити.
Для соусу необхідно: змішати гірчицю з соєвим соусом, медом і соняшниковою олією. Потім додати трохи червоного перцю і перемішати.
Скласти сьомгу в каструлю і залити отриманим соусом. Залишити маринуватися хвилин 30-40.
Потім сьомгу викласти в фольгу, яку попередньо змастити олією, а зверху трохи полити соусом.
Фольгу з сьомгою покласти на деко і поставити його в духовку, розігріту до 190°С. Випікати 20-25 хвилин.