Салат "Перлина"
Кількість порцій - 8
Час приготування - 20 хв

Салат "Перлина"

Якщо сьогодні у вас особливий випадок і на вечерю хочеться чогось святкового і особливого, то ми можемо вам запропонувати рецепт салату "Перлина". Ми впевнені, що даний рецепт стане перлиною в арсеналі ваших рецептів салатів. Рецепт даного салату підійде для сімейної святкової вечері. Смак салату виходить фантастичний. У своєму поєднанні слабосолений лосось і апельсини дадуть той самий оригінальний і ексклюзивний смак. Цей незабутній смак надовго залишиться в пам'яті найбільш вимогливих гурманів. Яйця і сир наситять ваш організм білками. Оливки додадуть витонченого аромату і смаку салату. Все це не може не змусити приготувати вас сьогодні салат "Перлина".

Інгредієнти

  • Слабосолений лосось - 300 г.
  • Апельсин - 1 шт.
  • Яйця - 6 шт.
  • Оливки - 10 шт.
  • Твердий сир - 100 г.
  • Майонез - 200 г.
  • Червона ікра - 100 г.
  • Листя салату - 4 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Всі інгредієнти викладати шарами, кожен шар змащувати майонезом.

  • 02

    Білки, жовтки та твердий сир натерти на дрібній тертці. Рибу та апельсин нарізати кубиками. Оливки нарізати кружечками.

  • 03

    На тарілку викласти листя салату. Поверх частину білків, жовтки, частину червоної риби, оливки, решту риби, твердий сир, апельсин і решту білків.

  • 04

    Прикрасити червоною ікрою та оливками.