Салат з курячим філе і яблуком
Кількість порцій - 2
Час приготування - 35 хв

Салат з курячим філе і яблуком

Цей салат полюбився нам за простоту виконання і оригінальність смаку. Яблука надають йому свіжих ноток, а картопля і курка роблять дуже ситним. Не можна забувати і про користь яблук, не кажучи вже про їх солодкуватий смак. Адже яблука - джерело заліза. До того ж вони практично не містять жир, оскільки на 87% складаються з води. Так що якщо ви побоюєтеся, що салат калорійний через картоплю, можете бути спокійні - яблуко нейтралізує запас жирів в салаті. Подавати салат можна, встеливши посуд салатним листям і посипавши його горішками. Загалом, думаємо, що він завоює і ваші симпатії.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 200 г
  • Яблуко - 1 шт.
  • Огірки мариновані - 2 шт.
  • Картопля - 2 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Мелений чорний перець - за смаком
  • Майонез - за смаком
  • Горіхи для подачі - за смаком
  • Зелений салат для подачі - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе відварити (приблизно 20 хвилин після закипання).

  • 02

    Картоплю відварити в мундирі, остудити і очистити.

  • 03

    Всі інгредієнти салату наріати кубиками і перемішати.

  • 04

    Посолити, поперчити і заправити салат майонезом за смаком. Ще раз добре перемішати.