Салат з квасолею, яловичиною і сухариками
Кількість порцій - 8
Час приготування - 40 хв

Салат з квасолею, яловичиною і сухариками

Салат з яловичини, квасолі і сухариків має хороші смакові якості і дуже ситний. Готується салат нескладно і швидко, особливо, якщо використовувати консервовану квасолю. Замість консервованої квасолі також можна використати відварену. Краще вибрати червону. Щоб сухарики в салаті залишалися хрусткими, їх додають в салат перед подачею на стіл. Варіантів на тему цього салату безліч. Яловичину можна замінити куркою, індичкою або шинкою. Багато господинь за смаком додають гриби, кукурудзу або сир. Цей салат чудово підійде і для святкового частування, і для домашнього обіду.

Інгредієнти

  • Квасоля (консервована) - 300 г.
  • Яловичина (філе) - 400 г.
  • Огірки - 200 г.
  • Хліб (батон) - 150 г.
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Філе яловичини відварити на середньому вогні до готовності.

  • 02

    Коли м'ясо буде готове, його остудити і нарізати кубиками.

  • 03

    Огірки промити й нарізати соломкою.

  • 04

    Налити трохи олії в миску і видавити в нього часник через прес.

  • 05

    Батон нарізати кубиками, а потім обсмажити його на сковороді на олії з часником до золотистого кольору.

  • 06

    З квасолі злити рідину. Потім змішати м'ясо, квасолю, огірки. Салат посолити за смаком і перемішати.

  • 07

    Перед подачею в салат додати сухарики і заправити його майонезом.