Олів`є
Кількість порцій - 8
Час приготування - 40 хв

Олів`є

Кожен з нас хоч раз в житті, та пробував цей чудовий салат "Олів'є". І хоч спочатку він був придумав з абсолютно інших компонентів, все ж такий от варіант прижився у нас і користується популярністю вже багато років. А що може бути краще перевірених і старих добрих рецептів? Салат "Олів'є" буде доречним до будь-якого свята і не свята. До сімейної вечері і гарного добротного застілля. Цей салат навіть вважається одним з важливих атрибутів Нового року на рівні з мандаринками і старими фільмами. І все ж він не приїдається, він завжди бажаний гість на будь-якому столі. Тому ми ділимося з вами рецептом "Олів'є", який розбавить будь-яке свято.

Інгредієнти

  • Зелений горошок - 400 г.
  • М`ясо - 300 г.
  • Яйця - 4 шт.
  • Картопля - 350 г.
  • Солоні або мариновані огірки - 100 г.
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - 200 г.

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо, картоплю і яйця відварити і нарізати кубиками.

  • 02

    Дрібно нарізати цибулю, залити окропом і залишити на 10 хвилин.

  • 03

    Яйця покришити. Огірки нарізати кубиками.

  • 04

    Змішати всі нарізані інгредієнти, додати горошок, посолити і заправити майонезом.