Салат з м'яса з цибулею і зернами граната
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Салат з м'яса з цибулею і зернами граната

Такий салат до м'ясних, рибних страв або страв з птиці, звісно, не підійде. Зате він підходить до будь-яких видів гарнірів, як з овочів (будь-які відварені або обсмажені овочі, картопляне або овочеві пюре), так і з круп (гречана крупа, рис, сочевиця, бобові - горох або квасоля). Але краще все-таки подавати його з овочевими гарнірами, бо м'ясо краще перетравлюється і засвоюється в організмі з овочевими стравами і гірше з крупами, бо крупи складаються зі складних вуглеводів. Такий салат краще вживати в їжу під час обіду, тоді до вечора ви точно не будете відчувати почуття голоду тому, що в м'ясі містяться білки, які на довго насичують організм.

Інгредієнти

  • М'ясо - 500 г.
  • Цибуля ріпчаста - 120 г.
  • Гранат - 200 г.
  • Зелень - 30 г.
  • Сіль - за смаком
  • Йогурт - 200 г.
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити його. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити або нарізати кільцями. Гранат розібрати на зерна.

  • 03

    Зелень помити, просушити і подрібнити. Змішати з йогуртом.

  • 04

    Всі інгредієнти (крім зерен граната) з'єднати. Додати заправку і перемішати салат. Потім прикрасити його зернами граната.