Салат зі свининою і яблуками
Кількість порцій - 1
Час приготування - 45 хв

Салат зі свининою і яблуками

Рецепт приготування цієї прекрасної закуски дуже простий, тому приготувати салат не складе особливих труднощів. Для такого салату краще використовувати яблука солодких сортів. Заправка може бути різноманітною: майонез, сметана, оливкова олія зі спеціями. Для приготування м'ясного салату в рецепті використовується свіжа свинина, але також підійде м'ясо індички або курки. Доповнити салат можна грибами, горіхами, чорносливом. Цей по-справжньому вишуканий рецепт салату зі свининою підійде для званої вечері, його обов'язково оцінять навіть самі спокусливі гурмани.

Інгредієнти

  • Свинина - 70 г.
  • Яблука - 80 г.
  • Перець солодкий - 70 г.
  • Сир твердий - 60 г.
  • Огірки - 70 г.
  • Майонез - 40 г
  • Хрін - 10 г.
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яблука, свинину, перець і сир нарізати соломкою.

  • 02

    Смажити м'ясо 30 хвилин на соняшниковій олії.

  • 03

    Огірки нарізати уздовж на тонкі смужки. З них сформувати коло, в який викласти, заправлений майонезом і хріном, салат.