Дуже ситний салат. Готується він просто, а виходить в результаті дуже смачно. Печінку для салату можна використовувати яловичу або курячу. Квасоля готується заздалегідь. Її треба промити у воді, перекласти в каструлю і залишити в такому вигляді на 12 годин. Краще це робити на ніч, щоб зранку можна було почати готувати салат. Але при бажанні квасолю можна використовувати і консервовану. Поливають готовий салат майонезом і дають настоятися близько 2-х годин, щоб всі інгредієнти добре просочилися. Прикрашають рубаною зеленню. Такий салат добре поєднується з гарячими стравами.
Замочити квасолю. Далі відварити до готовності.
Печінку відварити до готовності (30 хвилин після закипання).
Печінку остудити і порізати соломкою.
Гриби порізати невеликими шматочками.
Цибулю нарізати кубиками.
Натерти моркву на середній тертці.
На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити.
Змішати квасолю, печінку, гриби, цибулю з морквою. Посолити, поперчити.
Салат заправити майонезом.