Салат "Каприз"
Кількість порцій - 1
Час приготування - 35 хв

Салат "Каприз"

Салат «Каприз» порадує справжніх любителів м'яса. При бажанні можна додати овочів, наприклад, чудово підійдуть огірки. Салат не повинен бути сухим, але і не «мокрим» від майонезу. Ті, хто не любить майонез, можуть замінити його сметаною або домашнім майонезом. Якщо взяти копчене м'ясо, салат буде мати більш пікантний і яскравий смак, якщо відварне м'ясо, то смак буде м'якше і ніжніше. Салат «Каприз» - це ідеальний і незамінний варіант чоловічої закуски під міцні алкогольні напої. Покуштувавши салат «Каприз» на сніданок, можна зарядити свій організм енергією і силою на весь день.

Інгредієнти

  • Печериці - 60 г.
  • Яловичий язик - 40 г.
  • Шинка - 25 г.
  • Куряче філе - 60 г.
  • Гірчиця - за смаком
  • Майонез - 20 г.
  • Каррі - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Солодкий перець - 1 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Соєвий соус - за смаком
  • Листя салату - за смаком
  • Петрушка - за смаком
  • Маслини - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Печериці нарізати скибочками, обсмажити 10 хвилин. Шинку та відварений язик нарізати ромбиками.

  • 02

    Куряче філе посолити, поперчити, змастити соєвим соусом, обсмажити маслі. Нарізати готове філе ромбиками.

  • 03

    Перець розрізати на дві частини уздовж так, щоб одна була дещо більше іншої. Видалити перегородки та насіння, залишивши хвостик.

  • 04

    Змішати гриби, язик, шинку і куряче філе. Заправити гірчицею, майонезом, каррі, посолити і поперчити.

  • 05

    Сервірувати салат в солодкому перці з листям салату, петрушкою, кропом, маслинами.