Салат «Каприз» порадує справжніх любителів м'яса. При бажанні можна додати овочів, наприклад, чудово підійдуть огірки. Салат не повинен бути сухим, але і не «мокрим» від майонезу. Ті, хто не любить майонез, можуть замінити його сметаною або домашнім майонезом. Якщо взяти копчене м'ясо, салат буде мати більш пікантний і яскравий смак, якщо відварне м'ясо, то смак буде м'якше і ніжніше. Салат «Каприз» - це ідеальний і незамінний варіант чоловічої закуски під міцні алкогольні напої. Покуштувавши салат «Каприз» на сніданок, можна зарядити свій організм енергією і силою на весь день.
Печериці нарізати скибочками, обсмажити 10 хвилин. Шинку та відварений язик нарізати ромбиками.
Куряче філе посолити, поперчити, змастити соєвим соусом, обсмажити маслі. Нарізати готове філе ромбиками.
Перець розрізати на дві частини уздовж так, щоб одна була дещо більше іншої. Видалити перегородки та насіння, залишивши хвостик.
Змішати гриби, язик, шинку і куряче філе. Заправити гірчицею, майонезом, каррі, посолити і поперчити.
Сервірувати салат в солодкому перці з листям салату, петрушкою, кропом, маслинами.