Салат "Арагонський"
Кількість порцій - 2
Час приготування - 45 хв

Салат "Арагонський"

Ситний, свіжий і смачний салат іспанської кухні. Салат «Арагонський» є одним з найкращих і найбільш поживних салатів в Іспанії. В оригіналі в рецепті використовується хамон (іспанський національний делікатес, сиров'ялений свинячий окіст), але так як коштує він дорого і не завжди легко доступний, то можна замінити його на шинкою. І з шинкою цей салат виходить дуже смачним, але важливо, щоб вона була високої якості. Після ретельного перемішування всіх компонентів салату і спецій, його треба настояти протягом 30 хвилин, щоб салат пустив сік. Арагонська салат корисний і унікальний ще й тим, що швидко готується і нікого не залишає байдужим.

Інгредієнти

  • Помідори - 1 шт.
  • Шинка - 80 г.
  • Яйця - 1 шт.
  • Перець солодкий - 1 шт.
  • Листя салату - 6 шт.
  • Маслини - 10 шт.
  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яйце відварити вкруту, нарізати на 6 частин. Шинку нарізати тонкою соломкою.

  • 02

    Помідор нарізати часточками, перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою.

  • 03

    Викласти листя салату, нарізаний помідор, скибочки нарізаного яйця. Зверху покласти маслини, перець і шинку.

  • 04

    Полити оливковою олією, приправити сіллю.