Рулети з індички з бананами являють собою запечені в духовці рулети з попередньо відбитих ескалопів з індички з начинкою з бананів. Ескалопи нарізають з філе індички обов'язково поперек волокон і відбивають до товщини 3-4 мм. Індичатина - це дієтичне м'ясо. Її переваги: низькокалорійність, вона містить мало жирів і холестерину. Завдяки низькому вмісту нерозчинних жирів цей вид м'яса легко засвоюється (засвоюваність білка - 95%) і дає швидке відчуття насичення. У м'яса індички більш насичений смак, ніж у курки. Смачні, ароматні рулетики з індички з бананами подають з приготовленим за запропонованим рецептом соусом зі сметани, йогурту і лимонного соку.
Для приготування соусу в мисці змішати сметану, йогурт, додати 0,5 ч. л. карі, 3 ст. л. вичавленого лимонного соку і цедру лимона. Все ретельно перемішати. Прибрати в холодильник, поки не знадобиться.
Нарізати м'ясо на ескалопи, відбити до товщини 3-4 мм. Посолити і поперчити кожний ескалоп, а також присипати коріандром і карі.
Банани очистити від шкірки, нарізати уздовж на 4 частини, загорнути банани в м'ясо. Змастити кожен рулет маслом, скріпити зубочисткою.
Розігріти духовку до 180°C, покласти на застелене фольгою деко рулетики, випікати протягом 25 хвилин.
Подавати готові рулети разом із соусом.