Напевно, всі чули і навіть переконувалися, що м'ясо свинини дуже смачне в поєднанні з виноградом. Адже плоди винограду надають страві особливий смак і соковитість. Ми вирішили піти далі, і пропонуємо вам м'ясо з виноградом та ще й у винному соусі. Такий соус надає страві приємний аромат, ще більш насичений і незабутній смак. Для безалкогольного варіанту страви можете спробувати замість вина додати гранатовий або виноградний сік. Ще один варіант - гранатовий соус. Він теж смачно поєднується зі свининою. Словом, із соусом ви можете експериментувати, щоб підібрати те, що вам найбільше припало до смаку.
Виноград помити, розрізати навпіл і вийняти кісточки.
Свинину злегка відбити, присолити і обсмажити на сильному вогні на рослинному маслі по 2-3 хвилини з кожного боку. У сковорідку з м'ясом додати виноград.
Потім влити вино і протушити все 20-25 хв.
М'ясо і виноград викласти на блюдо. Розвести крохмаль холодною кип'яченою водою і тонкою струєю, постійно помішуючи ввести у винний соус. Додати вершкове масло, гірчицю, сіль, перець. Все добре перемішати. У соус повернути виноград та м'ясо і прогріти.