Рулет із свинини з грибами
Кількість порцій - 6
Час приготування - 2 г

Рулет із свинини з грибами

Не у всіх є час для приготування шикарних і вишуканих трудомістких страв. Але у всіх бувають в житті приводи, щоб приготувати такі страви. Іноді буває так, що є гарний шматок свинини і хочеться зробити що-небудь смачне і святкове, але в той же час і що б просто і легко було готувати. Ось для такого випадку надаємо вам рецепт приготування відмінної страви - рулету із свинини з грибами. Зробити м'ясний рулет з грибами зовсім неважко. Така страва з легкістю впишеться на святковий стіл. Вона дуже ситна, смачна і корисна. Адже, багато хто називає гриби рослинним м'ясом за високий вміст в них білка. У грибах міститься повний комплекс вітамінів. Так само в грибах дуже багато фосфору, кальцію і калію.

Інгредієнти

  • М'ясо (філе свинини) - 600 г.
  • Лісові гриби - 300 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Зубчик часнику - 2 шт.
  • Петрушка (гілочки) - 3 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Олія - 60 г.

Етапи приготування

  • 01

    Гриби почистити, протерти вологою губкою, нарізати великими шматками. Цибулю, часник та моркву почистити. Цибулю нарізати півкільцями, моркву тонкою соломкою, часник подрібнити. Петрушку вимити, обсушити, дрібно порізати. Обсмажити цибулю та моркву в 30 г. розігрітої олії, 4 хвилини. Додати гриби та готувати, помішуючи, поки не випариться рідина. Додати часник, сіль, перець за смаком, через хвилину зняти з вогню.

  • 02

    Свинину вимити, зрізати жир. Зробити на м'ясі глибокий надріз вздовж шматка, не доходячи до низу приблизно на 1 см. Розкласти м'ясо руками та зробити поперечні надрізи справа та зліва, не доходячи до краю приблизно 1 см. Розкрити м'ясо як книгу, відбити в тонкий пласт, накривши харчовою плівкою.

  • 03

    Викласти на м'ясо начинку, посипати петрушкою, звернути в рулет. Розігріти на сковорідці 30 г. олії та обсмажити рулет з усіх сторін до утворення рум'яної скоринки. Перекласти на лист фольги, нещільно загорнути, випікати в розігрітій духовці 40 хвилин при 200°С.