Пивне печиво
Кількість порцій - 10
Час приготування - 40 хв

Пивне печиво

У вас залишився в холодильнику стакан пива? Ми знайдемо йому застосування. Пропоную спекти просте і дуже смачне печиво на пиві, яке виходить легким і хрустким. Печиво за запропонованим рецептом відмінно підійде до кави та чаю. Також замість кунжуту і коріандру, можна використовувати цукор з апельсиновою цедрою. Якщо ви хочете зробити гарну закуску під пиво, можна використовувати солону присипку, наприклад, кмин з сіллю. Присипку можна нафантазувати на свій смак.

Інгредієнти

  • Борошно - 400 г.
  • Масло вершкове - 200 г.
  • Перець духмяний мелений - 1 щіпка
  • Пиво світле - 250 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Червоний мелений перець - за смаком
  • Яйця - 1 шт.
  • Кунжут - 100 г.
  • Коріандр мелений - 1/2 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Маргарин розм'якшити і додати пиво, борошно, спеції, сіль. Замісити тісто.

  • 02

    Розкачати тісто, товщиною приблизно 0,5-1 см. Наколоти тісто виделкою, змастити яйцем і посипати сумішшю кунжуту і коріандру.

  • 03

    Нарізати палички. Викласти на деко, поставити в розігріту до 200°С духовку і випікати до золотистого кольору.