Паста з авокадо і тофу
Кількість порцій - 8
Час приготування - 15 хв

Паста з авокадо і тофу

Паста з авокадо і сиру тофу дуже вишукане і смачне блюдо. Авокадо не повинен бути сильно м'який, але і не твердим. Сорти авокадо з шкіркою, вкритою яскраво вираженими пухирцями, набагато смачніші гладкокожих різновидів. Авокадо розминають виделкою в кашку (бажано в іншій тарілці) і додають до сиру. Поливають лимонним соком, через це авокадо не потемніє. Сир тофу можна замінити м'яким сиром або фетою. У холодильнику пасту можна зберігати кілька днів, подавати намазав на свіжий хліб, тости, галети, печиво і все, що підкаже ваш смак. Рецепт пасти можна змінити, наприклад, прибрати часник і додати зелень. Ще дуже смачно буде з вареним яйцем.

Інгредієнти

  • Авокадо - 250 г.
  • Лимон - 50 г.
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир тофу - 100 г.
  • Йогурт - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Сир тофу розім'яти виделкою в глибокій мисці.

  • 02

    Розрізати авокадо навпіл, дістати кісточку і очистити шкірку.

  • 03

    Авокадо розім'яти виделкою в кашку і додати до сиру і лимонного соку. Добре перемішати.

  • 04

    Додати в пасту дрібно посічений часник і перемішати. Додати йогурт, сіль. Зберігати в холодильнику.