Рулетики із скумбрії
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 40 хв

Рулетики із скумбрії

Існує дуже багато різних рецептів приготування риби. Рулетики зі скумбрії - це щось незвичайне, але при цьому дуже смачне. Страва виходить досить ситна завдяки грибам, але в той же час вона корисна і не дуже важка для шлунка. Риба з такою смачною начинкою та ще й у соусі - відмінний варіант для будь-якого приводу. Нехай то сімейна чи романтична вечеря. Такі рулетики приємно порадують кожного, хто їх спробує. Адже в цій страві так багато інгредієнтів, які доповнюють один одного. Вони насичують страву своїм ароматом і смаком. Так що риба виходить дуже смачною, а сама страва - повноцінною. І робити до неї гарнір чи ні - справа кухаря.

Інгредієнти

  • Скумбрія - 6 шт.
  • Шампиньйони - 200 г.
  • Сир твердий - 100 г.
  • Молоко - 400 мл.
  • Зелень - 30 г.
  • Зубчик часника - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Соус-маринад - 55 г.
  • Сіль - за смаком
  • Спеції - за смаком
  • Олія оливкова - 45 г.

Етапи приготування

  • 01

    Рибу розморозити, зняти шкірку, розібрати на філе, прибрати великі кістки. Залити філе молоком. Дати постояти 20 хвилин. А в цей час зробити начинку. Цибулю дрібно порізати, часник пропустити через прес та відправити на розігріту сковорідку з двома столовими ложками оливкової олії. Смажити 3 хвилини.

  • 02

    Гриби натерти на великій тертці, додати в сковорідку. До них покласти ще 1 столову ложку соусу-маринаду, сіль, спеції. Обсмажити 5 хвилин. Дати вистигнути.

  • 03

    Петрушку дрібно нарізати, твердий сир натерти на дрібній тертушці. Змішати все з грибами. Начинка готова.

  • 04

    Злити молоко, рибку обсушити. Кожен шматочок посолити, додати спеції та побризкати соусом-маринадом по 1/2 чайної ложки, рівномірно розподілити.

  • 05

    Увімкнути духовку на 180°С. Зверху викласти начинку по 2 столові ложки на кожен шматочок. Звернути рулетики та зафіксувати зубочистками. Зверху трохи полити соусом. Викласти у форму, побризкати оливковою олією.

  • 06

    Поставити в духовку на 30 хвилин. Прикрасити за своїм бажанням та подати гарячими.