Грибні супи з додаванням різних круп дуже хороші. Найчастіше грибний суп з гречаною крупою готують з шампіньйонів. Грибний суп з гречкою дуже ароматний. Гречка надає супу додаткову ситість і особливий смак. Для приготування супу не потрібно багато часу і сил, так як він готується швидко і легко. Гриби можна використовувати свіжі, консервовані та заморожені. Не менш смачним і більш ароматним таке блюдо виходить з додаванням білих грибів. Цей суп можна приготувати і на воді, тоді отримаємо пісний варіант. Грибний суп з гречкою на воді - відмінне перше блюдо для тих людей, хто дотримується посту.
Відварити куряче філе.
Цибулю дрібно порізати. Гриби порізати пластинками.
На соняшниковій олії обсмажити цибулю протягом 5 хвилин. Додати гриби і смажити з цибулею протягом 15 хвилин.
Картоплю і моркву нарізати невеликими брусочками.
З бульйону дістати відварене філе. У бульйон покласти картоплю.
Далі додати моркву.
Всипати промиту гречку. Варити 15 хвилин.
Філе порізати брусочками. Петрушку дрібно порізати.
Суп посолити і поперчити, покласти лавровий лист. Додати обсмажені гриби з цибулею, варити 5 хвилин.
Наприкінці додати шматочки філе і дрібно порізану петрушку.