Часниковий соус з петрушкою і селерою
Кількість порцій - 5
Час приготування - 15 хв

Часниковий соус з петрушкою і селерою

Приготувати правильний соус до страви - ​​це теж неймовірно важко. Тому що підібрати зі всієї палітри продуктів потрібні інгредієнти для соусу - це дуже тонка справа. Недарма кулінари змагаються своєю майстерністю в приготуванні соусів. А соус - це доповнення до страви. Саме правильно підібраний соус змушує страву розкритися і заграти новими фарбами і відтінками. Ми вам пропонуємо перевірений рецепт приготування часникового соусу з петрушкою і селерою. Простий у приготуванні, смачний і дуже корисний соус. Він відмінно підійде до парової білої риби, курячої грудки, запечених або приготованих на пару овочів. Втім, з таким соусом можна запікати рибу, овочі, курку.

Інгредієнти

  • Петрушка - 40 г.
  • Селера - 100 г.
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 0,5 ч. л.
  • Вода - 3 ст. л.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Всі інгредієнти помити і почистити.

  • 02

    Видалити у селери жорсткі волокна, а потім нарізати її шматочками.

  • 03

    У блендері збити петрушку, часник, селеру, сіль і 3 столові ложки води. Додати в соус олію. І ще раз все збити.