Рибний салат з рисом і сиром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Рибний салат з рисом і сиром

Салати з рибних консервів давно стали непереможним хітом серед застільних страв. І не дивно: прості в приготуванні і недорогі за складом, вони завжди радують багатим смаком і ефектним виглядом. Пропонований рибний салат по достоїнству заслуговує стати однією з найвдаліших інтерпретацій відомого кожному українцю салату «Мімоза». Особливість його в тому, що відварну картоплю замінюємо рисовою крупою. Переважніше використовувати розсипчастий пропарений рис: він не буде злипатися і після варіння кожне зернятко залишиться цілісним і пружним. Що стосується подачі – тут вже справа Вашої фантазії: укласти салат шарами як класичну «Мімозу», або просто змішати всі інгредієнти і заправити майонезом.

Інгредієнти

  • Риба консервована - 200 г.
  • Сир - 100 г.
  • Рис - 50 г.
  • Майонез - 30 г.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    З риби злити рідину або олію. Сир натерти на крупній тертці.

  • 02

    Рис відварити в підсоленій воді. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.