Рибні котлети на пару
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Рибні котлети на пару

Легкі і ніжні парові рибні котлети. Будь-яка їжа, приготована на пару набагато корисніша смаженої. Тому рибні парові котлети - це прекрасний рецепт парової їжі, адже окрім корисності ці котлети неймовірно ніжні, повітряні і досить дієтичні. У даному випадку можна брати будь-які сорти риби, як жирні, так і не жирні. Якщо ж ви дотримуєтеся дієти, то вибирайте нежирні сорти. Так само, за бажанням, у фарш під час приготування можна додати за смаком зелень (кріп, петрушку, базилік), гриби (найкраще підійдуть печериці), маслини. У вигляді гарніру підійдуть крупи, парові овочі, будь-які овочеві салати.

Інгредієнти

  • Риба - 300 г.
  • Картопля - 300 г.
  • Цибуля ріпчаста - 80 г.
  • Морква - 80 г.
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати шматочками. Моркву помити, очистити і нарізати великими шматочками. Змішати філе риби, моркву, картоплю, цибулю і пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером.

  • 02

    Додати у рибну масу яйце, сіль. Сформувати з фаршу котлети. Покласти їх у пароварку (або на водяній бані) і варити близько 20 хвилин.