Квасолевий суп із равіолі
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г 20 хв

Квасолевий суп із равіолі

Равіолі - це італійські макаронні вироби з тіста з різною начинкою. Братами равіолі є наші пельмені. Але на відміну від пельменів, равіолі можуть бути десертною стравою. У равіолі можна класти всяку начинку і солодку, і солону, і фруктову . За формою вони можуть бути теж самими різними - це вже як вам захочеться. Можете зробити круглими, можете квадратними, можете у формі наших рідних пельменів або вареників. По вживанню в Італії, та й в усьому світі, равіолі вважаються універсальними. Їх можна варити, запікати, смажити, варити з них різні супи, як от, наприклад, в нашому випадку - ми вам пропонуємо сьогодні приготувати квасолевий суп з равіолі. Буде неймовірно смачно.

Інгредієнти

  • Борошно - 500 г.
  • Сир рікота - 300 г.
  • Сир пармезан - 100 г.
  • Шпинат - 300 г.
  • Яйця - 3 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Квасоля консервована - 200 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Помідор - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Бульйон курячий - 1 л.
  • Базилік (листя) - 7 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Замісити тісто з борошна, яєць, солі і 100 мл. води. Коли воно стане еластичним, накрити рушником.

  • 02

    Для начинки змішати попередньо ошпарений окропом (охолоджений і віджатий) і нашаткований шпинат з рікотою, пармезаном, сіллю, перцем і яйцем.

  • 03

    Тісто розкачати в тонкий пласт, нарізати кружечками за допомогою виїмки або тонкостінної склянки. На кожен кружечок тіста викласти по чайній ложці начинки і зліпити равіолі. Відварити до готовності в підсоленій воді, вийняти шумівкою і скропити оливковою олією.

  • 04

    У киплячий бульйон викласти попередньо нарізані і обсмажені цибулю, моркву і помідор. Через 5 хвилин викласти квасолю, приправити, варити 5 хвилин. Розлити по тарілках, в кожну покласти равіолі і листочки базиліка.