Фарширована телятина із соковитою начинкою підкуповує своїм апетитним виглядом. Страва цілком заслуговує прикрасити Ваш святковий стіл. «Кишеня» для начинки робиться таким чином: поздовжньо надрізаємо верхню частину тушки (приблизно одна третя від усього шматка), але не дорізаємо до кінця два сантиметри. Відкинути тонкий шматок, щоб вийшов вид книги. У товстій частині робиться надріз, який і заповнюється начинкою. Потім необхідно все згорнути як книгу. Заморожений шпинат можна замінити свіжим. Перед відправкою в духовку телятину обтягнути ниткою, а кишеню з начинкою закріпити зубочистками. Готовий рулетик нарізаємо порційними шматочками.
У мисці змішати попередньо подрібнений розморожений шпинат, нарізаний часник і вимочений у воді хліб. У блендері подрібнити ковбасу та сосиски, після, додати в фарш шпинат. Додати в суміш яйце, ретельно перемішати.
Духовку розігріти до 200°C. В телятині зробити глибокий надріз, заповнити фаршем, після, зашити. Зверху телятину натерти сіллю і перцем.
Селеру нарізати тонкими шматочками, моркву і цибулю нарізати кубиками.
Викласти телятину в змащену олією форму для випікання, навколо покласти овочі, залити вином і бульйоном. Посолити і поперчити за смаком. Випікати в духовці 1 годину, до повної готовності. Подавати можна з картоплею.