Нагадаємо, хто забув, і розповімо тим, хто не знав, що таке кускус. Це страва, яку роблять із крупи, вона ж, у свою чергу, має аналогічну назву. Це крупа магрібського або берберського походження. Найчастіше її подають з м'ясом та овочами. Тому наш рецепт також містить куряче м'ясо. Воно не важке для шлунку, тому його можна вживати і на вечерю, а також воно має й корисні властивості. Крім того, у страві достатня кількість овочів, які роблять її соковитою і не такою сухою. Тому до страви можна навіть не робити салат. А якщо ви ще поллєте її лимоном, то вона отримає незвичайний смак, який неможливо швидко забути і з чимось сплутати.
У глибокій каструлі обсмажити на оливковій олії курячі стегна до золотистої скоринки.
Вийняти курку з каструлі. Потім обсмажити дрібно порізану цибулю, те ж саме зробити з подрібненим болгарським перцем.
Обшпарити помідори, зняти шкірку і дрібно нарізати м'якоть. Додати в каструлю і теж обсмажити.
Кинути назад курку і трохи потушкувати все разом.
Додати кускус та перемішати. Закрити кришкою і залишити на 10 хвилин.
Готову страву приправити лимоном.