Курячі крильця, мариновані в соєвому соусі та кетчупі
Кількість порцій - 3
Час приготування - 45 хв

Курячі крильця, мариновані в соєвому соусі та кетчупі

Курячі крильця, мариновані у соєвому соусі та кетчупі – найкращий варіант закуски, що є актуальним для найрізноманітніших обставин. Чоловіча частина вашої сім’ї захоплено спостерігає за розвитком футбольного матчу, за грою улюбленої команди? Потіште домашніх вболівальників хрусткими курячими крильцями! Маринад здатен творити дива з курячим м’ясом. Після запікання в духовці крильця стануть незабутньо смачними, насиченими соусом з широкою палітрою ароматів. Сам процес готування займе у господині зовсім трохи часу. Більшу частину роботи виконає духовка. Тому цей рецепт не втрачає актуальності і стане в нагоді кожен раз, коли ви захочете порадувати близьких смачненьким.

Інгредієнти

  • Курячі крильця - 700 г.
  • Соєвий соус - 150 мл.
  • Кетчуп - 150 мл.
  • Цибуля - 150 г.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно цибулю дрібно покришити. Змішати соєвий соус і кетчуп. Додати цибулю, перемішати.

  • 02

    У маринад покласти крила. Якщо маринад не повністю покриває крила, потрібно додати ще соус і кетчуп. Солити не потрібно, соєвий соус досить солоний. Покласти крила в холодильник на 4 години. Потім викласти у форму для запікання, поставити в духовку.

  • 03

    Запікати при температурі 180°С протягом 30-35 хвилин.