Курячі кульки у вершковому соусі
Кількість порцій - 2
Час приготування - 1 г

Курячі кульки у вершковому соусі

Насправді, страв, основним інгредієнтом котрих є куряче м’ясо, настільки велика кількість, і спектр вибору такий широкий, що часом буває важко обрати, на чому саме зупинитися і що приготувати. Курячі кульки у вершковому соусі – здавалося б, знову звичайне куряче м’ясо, але не сьогодні. Різноманітність – початок успіху. У цьому випадку, ми отримаємо курячі кульки, запечені в духовці, политі спеціальною заливкою. Звичне куряче філе, після декількох нескладних маніпуляцій перетворюється на кулінарний шедевр, оригінальний як за виглядом, так і за смаком. Трохи вашої фантазії, креативу, неординарних ідей, і нова оригінальна страва готова!

Інгредієнти

  • Філе куряче - 500 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Яйця - 1 шт.
  • Часник - 3 зуб.
  • Вершки - 200 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Сир - 150 г.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно куряче філе злегка відбити і дрібно порізати, потім додати дрібно порізану цибулю, посолити, поперчити, влити збите в піну яйце і гарненько перемішати. Форму для запікання змастити жирними вершками.

  • 02

    З приготовленої маси формувати невеликі кульки і викладати їх у форму. Запікати в розігрітій до 180°С духовці 15 хвилин.

  • 03

    Тим часом, приготувати заливку. Для цього сир потерти на дрібній тертці, видавити в нього часник і змішати з вершками.

  • 04

    Вийняти форму з кульками з духовки, полити заливкою кожну кульку і знову поставити в духовку ще на 20 хвилин.