Бринза в тісті
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Бринза в тісті

Існує багато прекрасних страв, які ґрунтуються на м'яких сортах сиру: сулугуні, бринзі, адигейському сирі. Бринза – сорт сиру, що повсюдно використовується в слов'янських (і не тільки) країнах, так що прості рецепти страв з бринзи будуть актуальні для кожного. Бринза в тісті - оригінальна закуска до пива. Варіантів приготування цієї страви, як завжди, безліч. Можна смажити на сковороді невеликі шматочки сиру в тісті, можна зробити один великий «пиріг», який потім розрізати на частини, можна запекти бринзу в духовці. Бринзу в тісті можна подавати і як самостійне блюдо, а можна і як гарнір до м'яса або птиці.

Інгредієнти

  • Яйця - 2 шт.
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Жир яловичий - 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений - 1/3 ч. л.
  • Перець червоний мелений - 1/3 ч. л.
  • Базилік - 1/3 ч. л.
  • Бринза - 500 г.

Етапи приготування

  • 01

    Яйця збити. Додати червоний перець, борошно і добре збити.

  • 02

    Бринзу нарізати товщиною 1,5-2 см. Посипати базиліком і дати постояти 15 хвилин.

  • 03

    На сковороді розігріти жир. Шматочки бринзи вмочити в гострий кляр і смажити на розігрітому жирі.