Борщ у мультиварці
Кількість порцій - 6
Час приготування - 2 г

Борщ у мультиварці

Борщ - відома, популярна, традиційна українська страва. І таких епітетів можна написати досить багато. Страва, якою гордиться український народ вже скільки років, та, що вже там, поколінь! Зараз, у наш час кулінарія дуже стрімко розвивається, і в кожному будинку, на кухні безперечно є багато побутової техніки. І щоб не возитися постійно у плити, з'явився спрощений варіант приготування страв... Наприклад, за допомогою мультиварки. Дуже зручно і комфортно. Смачний борщ? Легко! Підготувати усі необхідні інгредієнти, помістити їх у мультиварку, і одним натисненням потрібної кнопочки просто почекати сигнал, що оповіщає про готовність страви. І, о диво, борщик вже готовий!

Інгредієнти

  • М'ясо - 300 г.
  • Томатна паста - 3 ст. л.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Картопля - 4 шт.
  • Капуста білокачанна - 200 г.
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Буряк - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Помідор - 2 шт.
  • Часник - 2 зубчики
  • Приправа (лавровий лист, базилік) - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Оливкова олія - 5 ст. л.
  • Лимонний сік - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо (чудово підійде свинина) нарізати на шматки. Обсмажити в мультиварці на олії 20 хвилин. Моркву і буряк очистити і натерти на великій терці.

  • 02

    Помідори помити і нарізати четвертинками. Цибулю очистити і нашаткувати, і разом з морквиною додати до м'яса. Смажити 15 хвилин.

  • 03

    Болгарський перець нарізати кубиками і також відправити до мультиварки на 15 хвилин. Сюди ж додати томати і томатну пасту. Тушкувати 10 хвилин.

  • 04

    Буряк, який раніше був нарізаний, додати теж до інгредієнтів. Часник видавити в пресі для часнику, і вслід закинути в мультиварку. Приправити і посолити.

  • 05

    Картоплю очистити від шкірки, помити і нашаткувати. Заразом виконати це і з капустою. Покласти до інших інгредієнтів, залити водою, посолити за смаком. Вибрати на кухонному приладі режим "тушкування" і встановити час (60 хвилин буде достатньо).