Баранина по-мексиканськи
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 20 хв

Баранина по-мексиканськи

Різні кухні світу по-своєму дивують стравами, які приготовані на основі єдиних продуктів. Наприклад, баранина вона, навіть, і в Мексиці баранина, і в Україні вона баранина. Але способи її приготування в різних країнах відрізняються. Адже, насправді скільки існує рецептів приготування баранини - незліченна кількість. Ось і сьогодні ми пропонуємо вам приготувати баранину особливим мексиканським способом. Мексиканська кухня в принципі відрізняється деякими особливостями, з яких можна виділити достатньо гостру складову страв і наявність у стравах багато овочів і екзотичних фруктів. Баранина по-мексиканськи покликана, щоб переконати вас у цьому. Вона вас порадує гостреньким і екзотичним смаком.

Інгредієнти

  • Вино біле (сухе) - 0, 5 ст.
  • Ананасовий сік - 0, 5 ст.
  • Коріандр - 8 ст. л.
  • Баранина - 700 г.
  • Перець чилі - 3 шт.
  • Авокадо - 1 шт.
  • Олія - 2 ст. л.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Лаваш - 6 шт.
  • Салат - 1 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Часник - 3 зуб.
  • Помідор - 1 шт.
  • Болгарский перець - 1 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Баранину нарізати тонкими смужками поперек волокон.

  • 02

    Змішати вино, ананасовий сік, мелений коріандр, порізаний на маленькі шматочки перець чилі і часник.

  • 03

    Додати м'ясо і маринувати 1 годину.

  • 04

    Потім почистити і порізати невеликими шматочками авокадо і помідор.

  • 05

    Нагріти сковороду, додати олію. За допомогою ложки-шумівки вийняти шматочки м'яса з маринаду, перекласти в сковорідку і смажити з додаванням цибулі та болгарського перцю протягом 2-3 хвилин до зміни кольору м'яса.

  • 06

    Розкласти салат по краю тарілки, викласти зверху суміш із авокадо і помідорів. Зверху викласти м'ясо.

  • 07

    Подавати з лавашем.