Бананове сорбе
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Бананове сорбе

Цей десерт можна також назвати банановим морозивом. Тому що для приготування сорбе вам також потрібно буде збивати інгредієнти і заморожувати їх у морозилці. Можна ще сказати, що ця страва не просто бананова, вона і апельсинова, і лимонна - цитрусова, що робить її ще кращою. По-перше, апельсин і лимон надає не надто солодкий смак морозиву. Навпаки, цитрусові роблять його свіжим і насиченим. По-друге, цитрусові - це не просто джерело вітаміну С, а й багатьох інших вітамінів і корисних речовин. Тому зробивши бананове сорбесобі до вечері, ви багато в чому виграєте, адже ви отримаєте солодкий і корисний десерт з фруктів.

Інгредієнти

  • Банани - 1000 г.
  • Лимони - 400 г.
  • Апельсини - 200 г.
  • Цукор - 150 г.
  • Сік (яблучний або виноградний) - 200 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Почистити лимони та апельсини, видалити кісточки і помістити в блендер. Подрібнити.

  • 02

    Почистити банани і також подрібнити в блендері.

  • 03

    Змішати всі отримані маси.

  • 04

    Додати сік, цукор і ретельно перемішати.

  • 05

    Отриману масу поставити в морозильник на 5-6 годин.